Magyar

DSLR esküvői videó, filmkészítés

Az esküvő szervezése során komoly energiát fordít mindenki a neki tetsző romantikus esküvői hangulat, azaz a színek és fények kompozíciójának megteremtésére. Egy átlagos esküvői videón a technika ezeket a színeket a gépi szabványok miatt kompenzálja, átlagossá teszi. Ezzel szemben mi Canon 5D Mark III. DSLR felvevővel dolgozunk, ami nem csak az eredeti színvilágot őrzi meg, hanem külön ki is emeli, vagy éppen létrehozza a romantikus esküvői látványt. Igazi varázslat!


Minden pillanatban ott leszünk Veletek, vidáman, tevékenyen le nem maradva semmi eseményről, vagy romantikus pillanatról. Nagy gyakorlatunk van mindezt úgy művelni, hogy Ti ne vegyetek észre belőle semmit. Így valóban magatokat adhatjátok, nem érzitek majd forgatáson magatokat. A láthatalan videós elvünk alapján munkatársunk visszafogott viselkedésével, alkalomhoz maximálisan illő öltözködésével elvegyül a násznépben, észrevétlen, ugyanakkor a násznéppel együtt lélegző megfigyelője és rögzítője lesz legszebb pillanataitoknak! Garantáljuk, hogy 400 fotóból alig fogtok tudni olyat adni nekünk, ahol munka közben látszunk, de azért próbáljátok majd meg... :)


Itt igazán fontos a technológia és a filmes aktív jelenléte. Videóinkon hallani fogjátok magatokat, de hallani fogjátok az anyakönyvvezetőt, a családtagokat, a lelkészt, mindenkit torzításmentesen, eredeti hangján. A beltéri hangfelvételek nem visszhangoznak, a kültériekben pedig garantáltan nem a szél dúdolja a szeretlek-et!


A fimkészítés legfontosabb eleme az utómunka, vágás. Így varázsolnak hollywoodi filmesek egy akár középkategóriás filmből olyan pörgős bemutatót, hogy biztosan meg fogod nézni a filmet. Képzeljétek el fordítva, amikor egy valóban érdekes szerelmi történetből, unalmas trailer készül, ugyan kinek fog tetszeni? Választékos vágási megoldásaink nem csak egyedivé teszik esküvői videótokat, de az általunk felvett több, mint 4 órás anyagot úgy szerkesztjük össze, hogy az elképzeléseteknek megfelelő hosszúságú, életvidám, pörgős, a fontos eseményeket azok hangulatával megegyező vágási technikával bemutató legyen. Ünnepélyesen késleltetettre vágjuk majd a templomi bevonulást, pörgősre a bulit, izgalmasra a menyasszonyrablást és így tovább :)


Mindenki kedvencei. Állítják sokan arra az aláfestő zenére, amit már akkor is használtak, mikor Ti először vallottatok szerelmet egymásnak. Biztosan örültnétek, amikor megmutatjátok esküvői filmeteket a családnak, ha többen felszisszennének: jé, nekünk is ez volt a zenénk a videón! Mintha a Gladiátorban a Csillagok háborúja zenéje szólt volna.
Mi másképp csináljuk! Nem spóroljuk meg az egyedi zenei vágást, hiszen nincs két egyforma pár, nincs két egyforma esküvő, így garantáljuk, hogy a videótok zeneileg is teljesen egyedi lesz, az éppen látott történésnek megfelelő hangzással, benne akár az általatok választott saját kedvencekkel!


Különlegességünk, hogy a családtagokkal, barátokkal a lakodalom ideje alatt laza, könnyed hangvételű, rövid riportokat készítünk és azokat tudatos szerkesztéssel beleillesztjük az esküvői videótokba. A megszólalásokban nem csak olyan történeteket hallhattok, amikre szívesen emlékeztek, hanem megőrzik a családtag/barát esküvői jókedvét, örömét is és mire hazaértek a nászútból egy olyan filmet nézhettek meg, ami bár tartalmaz minden fontos pillanatot, nem az esküvőtök dokumentumfilmje, hanem egy életrevaló mozi. A végét ugyan tudjátok, de lesz benne meglepetés biztosan! :)


ÍRJATOK NEKÜNK! KÉRJETEK ÁRAJÁNLATOT!
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és
minden kérdésetekre választ kaptok!
hírlevél
Te már tervezed az esküvőt?
Iratkozz fel hírlevelünkre és maradjunk kapcsolatban!
Legutóbbi hírlevelünk
Kezdőlap Referenciák Partnerek GYIK Technika Akció Kapcsolat
Facebook
Esküvői videókészítés
Miért ez a videós? Az esküvői videós kiválasztása Az esküvői videós munkája
Technikai tulajdonságok
Hogyan készítünk mi DSLR esküvői videót? Esküvői videó vs. esküvői mozi
Stíluskereső
Pörgős Fiatalos Vidám Álomszép Tudatosan komponált zenefolyam Modern technológia
András István
www.valentinfilm.hu
info@valentinfilm.com
+36 (20) 383-0956
Copyright © 2013 valentinfilm.hu
Impresszum honlaptérkép
Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO