Magyar

DSLR esküvői videó, filmkészítés

Miért válasszon minket a Vőlegény?

Mert profi minőségben dolgozunk. A Valentinfilm csapata szakképzett operatőrökből áll, így az esküvői filmetek biztosan nem olyan lesz majd, mintha a szomszéd önjelölt videós készítette volna, akinél még egy fényképezőgéppel is jobb videót készítesz.
Vegyétek le a család válláról ennek a terhét. Aki a kamerán keresztül nézi végig az esküvőt, nem lesz részese annak. Vagy elcsábul a jó hangulatra, így a videón a fele lagzi rajta sem lesz. Nem éri meg, inkább etesd-itasd a haverokat.
Mert a romantikus DSLR filmes színvilág biztosan elvarázsolja majd a menyaszsonyt és az anyukákat is, Te meg vígan örülsz a brutál technológiai tudásnak, a tűéles képnek, vagy éppen a HD minőségnek, amit szintén nyújt.
Mert a mi videónkon biztosan Te leszel a főszereplő, nem a feleség rokona, mókás régi cimborája éssatöbbi.
Mert pörgős, vidám, Neked is tetsző filmet adunk át a végén. Hidd el megéri, mert a lányok biztosan megnézetik Veled az esküvői videót vagy 40-szer, és nem lesz mindegy, hogy Te is tudsz örülni és nevetni a régi jó cimborák poénjain, történetein.
Mivel a film talán olyan fiús dolog, szinte biztosan mi fogunk egyeztetni a részletekről. Ezért fontos tudnod, hogy rugalmas, maximalista szemléletű magánember és videós szolgáltató vagyok. Szigorúan betartva a határidőket és az ígéreteket. Ha nincs sok időd, megértem a rövid instrukciókat is, vagy éppen átbeszélhetjük részletesen a kéréseiteket. Attól függ, mennyi energiád marad a szervezés mellett.
Esküvői videótokat pontosan a megbeszélt határidőre készítjük el, így ez már egy biztos pont lesz. Nem rabolja majd az időd, bőven lesz mit sürgetni a többi szolgáltatón úgyis.


ÍRJATOK NEKÜNK! KÉRJETEK ÁRAJÁNLATOT!
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és
minden kérdésetekre választ kaptok!
hírlevél
Te már tervezed az esküvőt?
Iratkozz fel hírlevelünkre és maradjunk kapcsolatban!
Legutóbbi hírlevelünk
Kezdőlap Referenciák Partnerek GYIK Technika Akció Kapcsolat
Facebook
Esküvői videókészítés
Miért ez a videós? Az esküvői videós kiválasztása Az esküvői videós munkája
Technikai tulajdonságok
Hogyan készítünk mi DSLR esküvői videót? Esküvői videó vs. esküvői mozi
Stíluskereső
Pörgős Fiatalos Vidám Álomszép Tudatosan komponált zenefolyam Modern technológia
András István
www.valentinfilm.hu
info@valentinfilm.com
+36 (20) 383-0956
Copyright © 2013 valentinfilm.hu
Impresszum honlaptérkép
Arculattervezés, Portál fejlesztés, Webáruház készítés, Arculati kézikönyv, Grafikai tervezés, Logó tervezés, Weboldal tervezés, Egyedi fejlesztések, Keresőmarketing, SEO